Mogelijkheden

Klaarmaken bouwterrein

Manéco helpt u bij het klaarmaken van uw bouwterrein. Dit wil zeggen egaliseren en klaarmaken van de ondergrond, alsook het uitzetten van het toekomstige gebouw. Ook de graafwerken kunnen wij verzorgen. Afhankelijk van hoe diep de funderingen in de grond moeten (of er al dan niet een kelder voorzien wordt) en afhankelijk van de grootte van het gebouw, wordt dit handmatig of machinaal uitgegraven.

Funderingen

Nadat het bouwterrein helemaal klaargemaakt is voor de bouw van uw gebouw, kan Joris beginnen met het gieten van de fundering. Omdat de fundering het gewicht van het gebouw draagt en hierdoor een van de belangrijkste elementen is volgen wij het plan van je architect nauwkeurig op.

Kelder metsen / gieten

Bij Manéco kan u terecht om uw hele gebouw te laten metsen. Als er dus een kelder voorzien is kunnen wij deze ook plaatsen nadat de fundering in orde is gebracht. Of u nu gekozen heeft voor een gemetste kelder of een kelder die gegoten moet worden, wij kunnen het allemaal.

Aan- en afvoer van leidingen

Het plaatsen van de leidingen in het gebouw en in de grond kan u door Manéco laten uitvoeren. Wij kunnen voor u de aanvoer van nutsvoorzieningen en afvoer van sanitair afvalwater in orde brengen. Als u een regenput heeft kunnen wij ook de leidingen naar en van de regenput voorzien.

Metselwerken

Manéco kan al uw metselwerken verzorgen, voor zowel nieuwbouw als renovatiewerken. Wij zijn bedreven in het traditioneel metsen én het lijmen. Bij Manéco bent u zeker van een professionele en deskundige uitvoering van uw metselwerken en dit natuurlijk steeds in overleg met de klant.

Betonnen trappen

Als u gekozen heeft voor een betonnen trap, dan kan Manéco ter plekke de bekisting voor de trap maken. Nadien wordt in deze bekisting het beton gestort. Wanneer het beton gedroogd is werken wij de trap af volgens uw wensen.

Bijgebouwen en garages

Wenst u uw gebouw uit te breiden met een bijgebouw of wil u graag een garage plaatsen? Ook hierbij kan Manéco u van dienst zijn.
Bouwen met
oog voor
detail

 
   

Manéco

Ginderbroek 58
2400 Mol
Kurt: 0478 56 16 69
Joris: 0496 11 16 49