Manéco woningbouw

MaNéCo woningbouw bvba is gevestigd in Ginderbroek 58 te Mol.

Na 8 jaar in de bouw als metser te hebben gewerkt startte Joris Maes in 2007 zijn éénmanszaak als aannemer. Vele woningen, appartementen en algemene bouwwerken werkte Joris kwaliteitsvol af.

Door de sterke groei, vormde Joris begin 2017 de éénmanszaak om naar MaNéCo bvba en participeerde Kurt Neuts in deze vennootschap. Door het bundelen van hun krachten, zijn Joris en Kurt er van overtuigd een absolute meerwaarde voor de klanten te kunnen bieden; Joris is verantwoordelijk aanspreekpunt op de werf en Kurt is het administratieve aanspreekpunt.

Wij werken steeds in samenspraak met de klant en houden rekening met Uw wensen en budget. Wij helpen graag met raad en daad. Steeds met oog voor detail en hoogwaardige afwerking.

Bovendien dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel. Zo realiseert MaNéCo woningbouw alle residentiële gebouwen van Neuts Woonprojecten, een ontwikkelaar van afgewerkte appartementen en woningen, tevens gevestigd in Ginderbroek 58 te Mol. Met MaNéCo woningbouw kiest U voor een betrouwbare partner met uitstekende reputatie.

Neem een kijkje bij 'mijn realisaties' , daar ziet U onze meest recente realisaties.

 

Wij bouwen uw (droom)huis.

Klantentevredenheid is onze beste reclame.
Contacteer mij en vraag een lijst op met referenties bij jou in de buurt.

Bouwen met
oog voor
detail

 
   

Manéco

Ginderbroek 58
2400 Mol
Kurt: 0478 56 16 69
Joris: 0496 11 16 49